Toate păcatele noastre

Gen: roman | dramă

Nr. pagini: 256

ISBN: 978-606-33-7889-8

Data publicării: sept. 2021

Editura: Litera

Colecția: Biblioteca de Proză Contemporană

Toate păcatele noastre

Descriere

Domnul a văzut că răutatea omului era mare pe pământ și că toate întocmirile gândurilor din inima lui erau îndreptate în fiecare zi numai spre rău. (Geneza 6:5)

Romanul Toate păcatele noastre este o poveste despre psihologia traumei ignorate, care atinge subtil multe dintre tabuurile societății. O voce proaspătă, un subiect sensibil, o carte despre personalitate, tinerețe și maturitate, dar mai ales despre instabilitatea opiniilor.

„Proza lui Mihail Victus impresionează prin elementul surpriză, prin dinamica epicității și prin ritmul dens. Este un roman-oglindă, căci el înregistrează imparțial tot ceea ce societatea românească actuală duce, aluvionar și pe alocuri inconștient, după sine.” Ioana Hodârnău


Cumpără cartea 🠋Booktrailer


Recenzii și aprecieri

Raluca NiculaRaluca NiculaGoodReads

Nu am simțit nicio secundă că este vorba de un autor român, nu am întâlnit niciun clișeu mioritic, nicio prejudecată, ci mai degrabă m-am dus cu gândul la un autor atemporal, aspațial, la un clasic, de fapt.

Un roman cu final surprinzător și subiect actual, bine scris, cu personaje care ți se-nfig in minte, cu narațiune alertă, cu descrieri pline de finețuri.

Liviu G. StanLiviu G. StanGoodReads

E dificil să scrii, bărbat fiind, la persoana I din perspectiva unei femei. Iar la capitolul ăsta, veți vedea, Mihail Victus dă dovadă de-o fascinantă superputere.

Diana MateiDiana MateiGoodReads

Toate păcatele noastre este un roman intens, profund, care m-a pus pe gânduri și a câștigat un loc fruntaș în topul preferințelor mele literare.


Imagini de la cititori

PAGINĂ DE AUTOR